Historia

Historiamme ulottuu vuoteen 1953, kun Virolahdelle – Kymenlaaksoon – isovanhemmat rakensivat uuden navetan. Kyseisen navetan vanhempamme muuttivat tilausravintolaksi vuonna 2003. 15 vuotta toiminut tilausravintola laajenee nyt myös catering palveluihin.

Ravintola

Olkihattu toimii tilausperiaatteella pienissä sekä isommissa tapahtumissa. Järjestämme perhetapahtumat, kokoukset, illanvietot, ym. juhlat juuri sinun toiveittesi mukaan. Talviajan sadasta ja kesäajan jopa pariin sataan henkilöön kattava ravintola tarjoaa mm. saunan, livemusiikin sekä ammattimaisen baaritarjonnan.

Tilausravintola Olkihatun ruokasali ja kabinetti ovat muunneltavissa tilaisuuksien mukaan. Heinäseipäillä koristeltu baari on tunnelmallinen illanvietto-tila, jossa voidaan järjestää tilaisuuteen sopivaa ohjelmaa. Takkahuoneessa voi rennosti nauttia juomista takkatulen roihutessa. Vanhaan siiloon rakennettuun saunaan mahtuu jopa 12 henkeä. Yläkerrassa oleva vintti on sopiva musiikkitapahtumiin tai isojen ryhmien ruokailuihin.

Menu

Raaka-aineita kunnioittaen, intohimolla ruuanlaittoon.

Ravintolamme keittiössä pauhaa ruokaa rakastava sydän. Siksi käytämme tasokkaita ja tuoreita raaka-aineita, joista saamme aikaan tunteella ja taidolla tehtyjä annoksia. 

Juuret luovat ympäristön, tunne luo työn.

Tutustu ruokiimme alla olevasta linkistä

Ota yhteyttä!
Voit jättää yhteydenotto- tai varauspyynnön tämän lomakkeen kautta.