Catering

Tarina meistä

Olemme maalaismaisemallinen catering-yritys. Käytämme paikallisten lähituottajien raaka-aineita valmistaen ja tarjoten asiakkaillemme tuoretta, sekä puhdasta ruokaa. Tuomme perinteisen suomalaisen ruoan valmistusmenetelmät rehellisesti tälle vuosituhannelle sekoittaen siihen klassista ranskalaista keittiötä.   

Historiamme ulottuu vuoteen 1953, kun Virolahdelle – Kymenlaaksoon – rakennettiin suvun toimesta navetta. Kyseinen navetta muutettiin vanhempien toimesta tilausravintola-käyttöön vuonna 2003. 15 vuotta tilausravintolana toiminut ravintola-toiminta kokee nyt muutoksen laajentaessamme osaamisen ja sukuperinnön pitopalvelu-yritykseksi. 

 

 

 Mitä teemme

 

Olki Catering helpottaa juhlien järjestäjän taakkaa. Catering -pitopalvelu huolehtii erilaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien kuten perhejuhlien, illallisten sekä yritysjuhlien tarjoiluista vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Olki-Catering ei ole vaan nimellinen pitopalveluyritys vaan persoonallinen palvelu, jossa haluamme itse kasvotusten vastata laadusta ja toimivuudesta. Tapahtuma räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Toimimme Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Uusimaan alueella. Kun haluat nauttia juhlista huolettomasti, anna meille haasteita niin löysäämme sinun taakkaasi!

 

Juuret luovat ympäristön, 

tunne luo työn.

Menu

 

Raaka-aineita 
kunnioittaen, intohimolla ruuanlaittoon.

Ravintolamme keittiössä pauhaa ruokaa rakastava sydän. Siksi käytämme tasokkaita ja tuoreita raaka-aineita, joista saamme aikaan tunteella ja taidolla tehtyjä annoksia. 

Juuret luovat ympäristön, tunne luo työn.

Tutustu ruokiimme alla olevasta linkistä

Ota yhteyttä!
Voit jättää yhteydenotto- tai varauspyynnön tämän lomakkeen kautta.