Catering ammattitaidolla

Tarina meistä

Olemme maalaismaisemallinen, kahden veljeksen luoma catering-yritys. Käytämme paikallisten lähituottajien raaka-aineita valmistaen ja tarjoten asiakkaillemme tuoretta, sekä puhdasta ruokaa. Tuomme perinteisen suomalaisen ruoan valmistusmenetelmät rehellisesti tälle vuosituhannelle sekoittaen siihen klassista ranskalaista keittiötä.   

Historiamme ulottuu vuoteen 1953, kun Virolahdelle – Kymenlaaksoon – rakennettiin sukumme toimesta navetta. Kyseinen navetta muutettiin vanhempiemme toimesta tilausravintola-käyttöön vuonna 2003. 15 vuotta tilausravintolana toiminut ravintola-toiminta kokee nyt muutoksen laajentaessamme osaamisemme ja sukuperintömme pitopalvelu-yritykseksi. 

Mitä teemme

Olki Catering helpottaa juhlien järjestäjän taakkaa. Catering -pitopalvelu huolehtii erilaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien kuten perhejuhlien, illallisten sekä yritysjuhlien tarjoiluista vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Olki-Catering ei ole vaan nimellinen pitopalveluyritys vaan persoonallinen palvelu, jossa haluamme itse kasvotusten vastata laadusta ja toimivuudesta. Tapahtuma räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Toimimme Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Uusimaan aluella. Kun haluat nauttia juhlista huolettomasti, anna meille haasteita niin löysäämme sinun taakkaasi!

Juuret luovat ympäristön, tunne luo työn.

Menu

Menumme ovat ladattavissa alla olevasta painikkeesta.

Menu

Ruokalistamme ovat ladattavissa alla olevalla painikkeella.

Ota yhteyttä!
Voit jättää yhteydenotto- tai varauspyynnön tämän lomakkeen kautta.